ROTTERDAM

Weena 723 - C7.077
3013AM Rotterdam
Tel: + 31 (0)10 437 22 69
E-mail: info@agendum.nl

Over ons

Over ons

Agendum stond tien jaar geleden aan de wieg van digitaal parkeerhandhaven met scanvoertuig en platform en heeft haar oplossingen doorontwikkeld tot de meest efficiënte en effectieve parkeerhandhaafoplossing in de markt.

De kracht van Agendum zit in de combinatie van inzicht in bedrijfsprocessen en ICT-kennis. Opdrachtgevers zijn o.a. gemeenten en handhaaforganisaties. Onze visie en werkwijze sluit naadloos aan op de behoefte van onze opdrachtgevers aan een betrouwbare partner die hun bedrijfsproces goed kent.

We leveren handhaafoplossingen zoals de opdrachtgever het wil: van de beste kwaliteit, tegen een redelijke prijs en met een uitstekende persoonlijke service; als een partner die zich medeverantwoordelijk voelt voor het behalen van de doelstellingen.

  • U profiteert ten volle van onze tien jaar ervaring en innovaties

  • Wij voelen ons er verantwoordelijk voor dat u uw doelstellingen haalt

  • U bent verzekerd van de beste oplossingen en producten

  • We leveren een uitstekende persoonlijke ondersteuning

Wat ons anders maakt

Meest ervaren leverancier

Bewezen technologie

Eenvoudig schaalbaar

Koppelt aan alle systemen

Snel "up and running"

Veilig volgens wettelijke norm

AGENDUM-CONNECTED

Koppelt aan alle bestaande systemen

Bij de implementatie van de producten van Agendum hoeft u niet helemaal opnieuw te beginnen. De al aanwezige data, applicaties en infrastructuur kunnen probleemloos worden gebruikt. Ongeacht het type platform, systeem of soort software.

Flexibel en eenvoudig schaalbaar

Bij het ontwikkelen van onze oplossingen houden we in gedachten dat doelstellingen en processen soms gaandeweg gewijzigd worden. We zijn daarom flexibel en kunnen snel inspelen op veranderende wensen van de klant. Agendum zorgt voor een modulaire implementatie en levert de oplossingen in kleine, overzichtelijke stappen aan, zonder de lange termijn uit het oog te verliezen. Met onze ‘roadmap’ realiseren we een probleemloze, tijdige en zorgvuldige implementatie.

Veilig, conform de wettelijke norm

Agendum werkt met gegarandeerd beveiligde netwerken en servers. Daarnaast voldoen alle producten en systemen van Agendum aan de regels van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Onze klanten

Onze partners

Wilt u meer weten over onze services?

Neem contact met ons op